|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Akcije LK Ankaran Istra

Posodi svojo nogo – zavihaj hlačnico za prepoved uporabe min

Člani Lions Kluba Ankaran Istra se pridružujemo akciji Posodi svojo nogo. V znak boja proti uporabi pehotnih min smo na redni letni skupščini simbolično zavihali hlačnico in tudi na ta način opozorili na mednarodni dan boja proti uporabi min, 4.aprila. Podporo lahko izrazite tudi tako, da pošljete SMS s ključno besedo POMAGAMO na 1919 in donirate 1 € za nabavo proteze noge 26-letnemu jadralnemu padalcu Simonu Vogrincu.

Za dan žena smo obiskali in obdarili varovanke doma upokojencev Koper

Lions Klub Ankaran Istra se je letos odločil, da se za praznik žena spomni naših starejših prebivalk občine Koper. Tako sta v času kosila pobudnik akcije Matjaž Sever in podpredsednik kluba Zoran Širca obiskala Dom upokojencev Koper in varovankam čestitala ob njihovem prazniku ter jim v znak pozornosti podarila rožico. Varovanke niso skrivale veselja ob tej prijazni gesti, Matjaž in Zoran pa sta bila deležna prenekatere iskrene zahvale. Prav zaradi veselja, ki je tokrat presekalo vsakdanjik varovancev smo se z direktorico doma Nevo Tomažič odločili, da bomo tako akcijo še kdaj ponovili.

Dobrodelna predstava dua GodArt 24. marca v Gledališču Koper

Lions Klub Ankaran Istra tudi letos organizira dobrodelno gledališko predstavo v Gledališču Koper. Letos si bomo lahko 24. marca ob 20.00 ogledali izjemno predstavo glasbe, humorja in čarovnije v izvedbi dua GodArt. Pri organizaciji nam je tudi letos na pomoč priskočila tudi Mestna občina Koper in predvsem Gledališče Koper. Predstave dua God Art so zaradi njihove izvirnosti in kvalitete izjemno dobro obiskane in po večini razprodane, zato vas vabimo, da si svojo vstopnico priskrbite čimprej.  Z nakupom vstopnice boste podprli enega od dobrodelnih projektov LK Ankaran Istra.

Pomoč centru VIDIM CILJ Alena Kobilice

Lioni Distrikta 129 Slovenija se je odločil, da bom Centru "Vidim Cilj" pomagali pri izvedbi njegovih programov. Akciji se je pridružilo 25 Lions klubov, med njimi tudi Lions Klub Ankaran Istra, ki so zbrali 5.500 EUR ter jih namenili nakupu tehničnih sredstev, tako za prosto, kot tudi za tekmovalno smučanje, ter za smučanje slabovidnih otrok iz socialno ogroženih družin. Simbolni ček je Alenu Kobilici predal guverner zveze Dorijan Maršič v soboto, 3. marca 2012, na jubilejnem 10. Lions Ski Open-u v Kranjski Gori. Kot predtekmovalci so na veleslalomu nastopili tudi otroci iz Zavoda za slepo in slabovidno mladino ter Alen.

Obiskal nas je mednarodni predsednik LCI dr. Wing-Kun Tam in s simbolično zasaditvijo oljke otvoril Lions OLIVETUM

Oljke v oljčniku Lions OLIVETUM, ki so bile 19. februarja 2012 zasajene ob obisku Mednarodnega predsednika Lions Clubs International dr. Wing Kun Tama, ponosno nosijo imena 55 klubov Lions Distrikta 129 Slovenije in Leo Distrikta 129 Slovenije.  Wing-Kun Tam je vse prisotne očaral s svojo preprostostjo, jasnim, iskrenim in zdravim pogledom na svet v oljčniku pa je poleg guvernerja distrikta Dorijana Maršiča in predsednika Leo distrikta Petra Ribič zasadil tudi svojo oljko.

Srečanje mednarodnega predsednika Wing-Kun Tama s predsedniki in predstavniki Lions klubov Distrikta 129 Slovenija

Eden od sloganov, ki ga zasleduje mednarodni predsednik dr. Wing-Kun Tam v svojem mandatu je "Predsednik sreča predsednike". V okviru svojih obiskov, se želi tako srečati s čimveč predsedniki klubov, saj trdi, da so prav predsedniki kluba tisti, ki lahko uresničujejo poslalnstvo moj klub - moja družina. Po besedah predsednika se moramo v vsakem klubu počutiti tako dobro kot doma, med svojci in prijatelji. "Samo tak klub ima prihodnost v uspešnem delovanju" je še dodal Wing-Kun Tam ob srečanju s slovenskimi predsedniki klubov v vinski kleti Domačije Ražman.

Če je bilo sajenje oljke za predsednika prva tovrstna izkušnja, je bil prav tako nagovor predsednikov v kleti njegova edinstvena izkušnja. "Predsednike sem nagovarjal že v hotelih, velikih dvoranah, nikdar pa v vinski kleti. Prav ta domačnost daje temu dogodku poseben pečat, katerega si bom vedno zapomnil" je ob zaključku pridal dr. Tam.


Prikazano 55 do 60 (od skupaj 103 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)