|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Akcije LK Ankaran Istra

Ustanovitev novega Lions kluba v Izoli

V nedeljo 19. februarja je bil v Izoli ustanovljen nov lions klub. Pod botrstvom LK Ankaran Istra se je tako rodil 55 klub v Distriktu 129 Slovenija. Večer je bil še toliko bolj svečan, saj nas je z obiskom ob Charter Nightu razveselil sam mednarodni predsednik LCI dr. Wing-Kun Tam. Klub šteje 25 ustanovnih članov, njegovo uradno ime pa se glasi Lions Klub Izola-Isola. Prvi predsednik kluba je postal Aleš Lipnik, ki bo naslednji dve leti pod botrstvom predsednika LK Ankaran Istra Deana Žigona in Drava Ferligoja vodil novi klub.

Priprave oljčnika Lions OLIVETUM v polnem teku

Bliža se dan, ko bomo gostili mednarodnega predsednika LCI dr. Wing-Kun Tama in predsednike vseh slovenskih Lions Klubov v Gračišču. Zadnja dela v oljčniku so potekala v soboto do poznega večera. Člani LK Ankaran Istra smo zavihali rokave in pripravili vse potrebno za nedeljsko otvoritev.


Obisk otvoritve razstave Govorica slik v koprski galeriji Severia

Drugi sestanek LK Ankaran Istra v letošnjem letu smo začeli nekoliko drugače. Obiskali smo namreč otvoritev razstave z naslovom "Govorica slik" v koprski galeriji Severia. Galerijo skupaj z bratom Davidom vodi član Lions Kluba Ankaran Istra Matjaž Sever in njegovemu vabilu se v klubu vedno radi odzovemo. Tradicionalno dobro organizirana razstava, otvoritev in kulturni program je bila odlična uvertura v teme našega drugega letošnjega sestanka, ki smo ga nadaljevali v klubskih prostorih Univerze na Primorskem.

Prvi obrisi Lions oljčnika so že vidni

V Popetrah na zemljišču Liona Vladimirja Ražmana nastaja prvi Lions oljčnik - LIONS Olivetum. Kako potekajo dela je v teh dneh preveril tudi gostitelj mednarodnega predsednika dr. Tam-a, guverner distrikta 129 Slovenija Dorijan Maršič. Z videnim je bil več kot zadovoljen. Člane Lions kluba Ankaran Istra v naslednjih dneh čaka še veliko dela, slavnostna otvoritev pa se bo zgodila ob priložnosti obiska visokega predstavnika LCI v Sloveniji v februarju 2012.

Redni sestanek, izobraževanje in posvet z ustanovnimi člani Lions kluba Izola - Isola

Prvi sestanek v letu 2012 smo v LK Ankaran Istra izkoristili za spoznavanje bodočih Lionov novega kluba Izola-Isola. Bodočim Lionom smo kot boterski klub pripravili kratko predstavitev lionizma, v klubu pa smo obdelali tekoče teme, saj je bil december precej živahen z dejavnostmi in poln prijetnih doživetij.
 
Največji del je seveda odpadel na formalizacijo ustanovitve novega kluba. Po srečanju smo skupaj nazdravili novemu letu in navezali prenekatero novo poznanstvo.

Obletnica ustanovnega večera LEO Kluba Koper Capodistria v MobyDick-u v Izoli

Leto je naokrog in Leo klub Koper Capodistrija je začetek januarja praznoval svojo prvo obletnico Charter night-a. Na slovesnosti so predsednici LEO Kluba Koper Capodistria Sari Vošinek čestitke izrekli guverner distrikta 129 in boter kluba Dorijan Maršič, predsednik LEO distrikta Peter Ribič in so-boter Andrej Pucer iz LK Koper Obala. Čestitke so si vrstile tudi s strani predsednikov obalnih lions klubov, ki so prvo obletnico izkoristili tudi za priložnostno obdaritev. Tako je Sara poleg darila guvernerja za dobro vodenje kluba, prejela še prapor, katerega je v imenu LK Ankaran Istra izročil predsednik Dean Žigon in ček v vrednosti 500€, katerega je izročil predsednik LK Koper Obala Boris Marzi.


Prikazano 61 do 66 (od skupaj 103 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)