|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Aldo Knafelc, Predsednik

Klavdij Reja, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Akcije LK Ankaran Istra

Mali koraki za velik cilj

Na pobudo ekipe oddaje SVET so zaposleni PRO PLUS v začetku oktobra stopili skupaj in pretekli Slovenijo z razlogom. Z dobrodelno akcijo 'Mali koraki za velik cilj' so zbirali sredstva za pomoč pri delovanju prvega centra za otroke z Downovim sindromom. Z donacijo finančnih sredstev zbranih v okviru naših letnih dogodkov, smo se "Malim korakom za velik cilj" pridružili tudi v Lions Klubu Ankaran Istra. Tekači so na cilj v Koštabono kljub slabemu vremenu prispeli 7.10.2011.


Dobrodelni turnir v balinanju - Marezige 2011

Leto je naokrog in čas je za nov začetek. Tradicionalno se člani lions klubov na obali prvič srečamo na dobrodelnem turnirju v balinanju in tudi letos ni bilo nič drugače. Marezige so tretji petek v septembru gostile profesionalne in malo manj profesionalne igralce, ki pa so imeli nekaj skupnega - dobro voljo in dober namen. Člani treh obalnih klubov z gosti iz Ljubljane smo na dobrodelnem srečanju s simbolično štartnino zbrali blizu 300 EUR za pomoči potrebne. Še posebej smo bili veseli, da se je letošnjega srečanja udeležila tudi 2. viceguvernerka in predsednica 1. regije Alenka Marter s predstavnicami svojega kluba LK Ljubljana Tivoli.
 

Podelitev priznanj učencem za sodelovanje na mednarodnem natečaju Plakat miru - Otroci poznajo mir

Akcija Plakat miru je pod okriljem LK Ankaran Istra in ob znatnem angažiranju celotnega šolskega osebja letos potekala tudi v osnovni šoli Elvire Vatovec v Pradah. Namen natečaja, otroke spodbuditi k razmišljanju o miru, ki ga nato z različnimi tehnikami predstavijo kot svoja likovna dela je bil v OŠ Prade zagotovo dosežen. Na natečaju je namreč sodelovalo preko 120 otrok med 11 in 13 letom starosti. 


Dorijan Maršič novi guverner Zveze Lions klubov Slovenije - Distrikt 129

V okviru Lions konvencije distrikta 129, ki je bila na Bledu 2O. in 21. maja je potekala tudi redna letna skupščina Distrikta 129 Slovenija. Na skupščini je bil za guvernerja distrikta izvoljen Dorijan Maršič, ustanovni član LK Ankaran Istra. Svoj program je na skupščini predstavil pod geslom "Biti za druge". Lionu Dorijanu iskrene čestitke od vseh članov LK Ankaran Istra!

Letna skupščina LK Ankaran Istra 2011

V četrtek, 12. 5. 2011 ob 19.00 je v prostorih Gostišča Ražman v Gračišču, potekala redna letna skupščina Lions Kluba Ankaran-Istra. Na skupščini je bil predlagan in sprejet dnevni red, ki je vseboval obravnavo in sprejem letnega poročila o delu ter finančnega poročila za leto 2010/2011, obravnavo in potrditev okvirnega plana dela in  finančnega načrta za leto 2011/2012, razrešitev predsednika in ostalih članov vodstva in volitve novega predsedstva. Skupščini je predsedoval Dorijan Maršič 
 

Kino predstave za otroke in mladostnike v Kriznem Centru Koper

Lions klub Ankaran Istra je v sodelovanju z LEO klubom Koper Capodistria v okviru zbiranja prostovoljnih prispevkov v svojih akcijah pomagal tudi Centru za socialno delo. Nastanjenim v Kriznemu centru za otroke in mladostnike, ki deluje v okviru CSD so člani LK Ankaran Istra omogočili oglede kino predstav in s tem naredili njihov vsakdanjik vsaj nekoliko pestrejši, predvsem pa so lahko otroci in mladostniki v tem času vsaj nekoliko pozabili na svoje vsakdanje težave. Za angažiranost in sodelovanje se LK Ankaran Istra iskreno zahvaljuje celotnemu osebju CSD Koper.

 

 


Prikazano 73 do 78 (od skupaj 101 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 


 

 
  

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
  Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2015 (c)