|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Akcije LK Ankaran Istra

Akcija Recikliraj očala tudi v Kopru uspešno zaključena - zbranih skoraj 200 očal

LIONS CLUB INTERNATIONAL že več let izvaja akcijo zbiranja in brezplačnega razdeljevanja rabljenih korekcijskih očal. Tej akciji se je pred leti pridružil LIONS DISTRIKT SLOVENIJA – DISTRIKT 129 s svojimi Leo in Lions klubi.
 
Akcija je v Sloveniji potekala celoten mesec oktober, na obali smo zbirna mesta postavili v Mercator centrih 1 in 2 v Kopru. Z vašo pomočjo smo Primorci tvorno sodelovali v vse slovenski akciji, saj smo samo na teh dveh lokacijah zbrali skoraj 200 očal. Vsaka izmed njih bodo nekomu, ki si tovrstne zdravstvene oskrbe ne more privoščiti spremenila svet. V imenu Lions Kluba Ankaran Istra in predvsem v imenu pomoči potrebnim iskrena hvala vsem, ki ste se akciji odzvali.


Barkovljanka 2011

Na povabilo boterskega kluba LK Koper Capoditria smo se tudi letos udeležili ogleda Barkovljanke. Burja in ugodne jadralske razmere so bile razlog, da se je regata odvijala izjemno hitro. Dobre družbe ni manjkalo in tradicionalno dobra organizacija je dodala le še piko na i lepemu nedeljskemu dopoldnevu. LK Koper Capodistria je tudi letos del izkupička namenil v humantarne namene.


Mali koraki za velik cilj

Na pobudo ekipe oddaje SVET so zaposleni PRO PLUS v začetku oktobra stopili skupaj in pretekli Slovenijo z razlogom. Z dobrodelno akcijo 'Mali koraki za velik cilj' so zbirali sredstva za pomoč pri delovanju prvega centra za otroke z Downovim sindromom. Z donacijo finančnih sredstev zbranih v okviru naših letnih dogodkov, smo se "Malim korakom za velik cilj" pridružili tudi v Lions Klubu Ankaran Istra. Tekači so na cilj v Koštabono kljub slabemu vremenu prispeli 7.10.2011.


Dobrodelni turnir v balinanju - Marezige 2011

Leto je naokrog in čas je za nov začetek. Tradicionalno se člani lions klubov na obali prvič srečamo na dobrodelnem turnirju v balinanju in tudi letos ni bilo nič drugače. Marezige so tretji petek v septembru gostile profesionalne in malo manj profesionalne igralce, ki pa so imeli nekaj skupnega - dobro voljo in dober namen. Člani treh obalnih klubov z gosti iz Ljubljane smo na dobrodelnem srečanju s simbolično štartnino zbrali blizu 300 EUR za pomoči potrebne. Še posebej smo bili veseli, da se je letošnjega srečanja udeležila tudi 2. viceguvernerka in predsednica 1. regije Alenka Marter s predstavnicami svojega kluba LK Ljubljana Tivoli.
 

Podelitev priznanj učencem za sodelovanje na mednarodnem natečaju Plakat miru - Otroci poznajo mir

Akcija Plakat miru je pod okriljem LK Ankaran Istra in ob znatnem angažiranju celotnega šolskega osebja letos potekala tudi v osnovni šoli Elvire Vatovec v Pradah. Namen natečaja, otroke spodbuditi k razmišljanju o miru, ki ga nato z različnimi tehnikami predstavijo kot svoja likovna dela je bil v OŠ Prade zagotovo dosežen. Na natečaju je namreč sodelovalo preko 120 otrok med 11 in 13 letom starosti. 


Dorijan Maršič novi guverner Zveze Lions klubov Slovenije - Distrikt 129

V okviru Lions konvencije distrikta 129, ki je bila na Bledu 2O. in 21. maja je potekala tudi redna letna skupščina Distrikta 129 Slovenija. Na skupščini je bil za guvernerja distrikta izvoljen Dorijan Maršič, ustanovni član LK Ankaran Istra. Svoj program je na skupščini predstavil pod geslom "Biti za druge". Lionu Dorijanu iskrene čestitke od vseh članov LK Ankaran Istra!

Prikazano 73 do 78 (od skupaj 103 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)