|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Akcije LK Ankaran Istra

Letna skupščina LK Ankaran Istra 2011

V četrtek, 12. 5. 2011 ob 19.00 je v prostorih Gostišča Ražman v Gračišču, potekala redna letna skupščina Lions Kluba Ankaran-Istra. Na skupščini je bil predlagan in sprejet dnevni red, ki je vseboval obravnavo in sprejem letnega poročila o delu ter finančnega poročila za leto 2010/2011, obravnavo in potrditev okvirnega plana dela in  finančnega načrta za leto 2011/2012, razrešitev predsednika in ostalih članov vodstva in volitve novega predsedstva. Skupščini je predsedoval Dorijan Maršič 
 

Kino predstave za otroke in mladostnike v Kriznem Centru Koper

Lions klub Ankaran Istra je v sodelovanju z LEO klubom Koper Capodistria v okviru zbiranja prostovoljnih prispevkov v svojih akcijah pomagal tudi Centru za socialno delo. Nastanjenim v Kriznemu centru za otroke in mladostnike, ki deluje v okviru CSD so člani LK Ankaran Istra omogočili oglede kino predstav in s tem naredili njihov vsakdanjik vsaj nekoliko pestrejši, predvsem pa so lahko otroci in mladostniki v tem času vsaj nekoliko pozabili na svoje vsakdanje težave. Za angažiranost in sodelovanje se LK Ankaran Istra iskreno zahvaljuje celotnemu osebju CSD Koper.

 

 


Oljčna vejica tudi letos v Novem mestu

V soboto 16. aprila je v Novem mestu potekala tradicionalna dobrodelna akcija Oljčna vejica. Člani Lions kluba Ankaran Istra smo brezplačno delili oljčne vejice mimoidočim v poslovnem centru Qlandia v Novem mestu. Čeprav smo letos novomeščane presenetili na novi lokaciji so slednji vsakoletne akcije že vajeni. Tako kot vsako leto so se tudi letos nanjo lepo odzvali s prostovoljnimi prispevki. Razdelili smo poln kombi oljčnih vejic, zbrane prostovoljne prispevke pa bomo namenili v fond za pomoč slepim in slabovidnim.

Delavnica Lionizma 3. regije v Kortah nad Izolo

V soboto 9. aprila je v Hostlu Stara šola v Kortah nad Izolo potekalo usposabljanje za člane Lions klubov 3. regije. Predavanja eminentnih gostov v organizacji predsednika 3. Regije Dorijana Maršiča so bila v idiličnem okolju istrske vasice in pod taktirko dobrega gostitelja Liona Dimitrija Vivode posebno doživetje.

Zaključek akcije Plakat miru

Lions klubi vsega sveta v svojem okolju vsako leto sponzorirajo mednarodni likovni natečaj Plakat miru. Namen natečaja je otroke v starosti od 11 do 13 let spodbuditi k razmišljanju o miru, ki ga nato z različnimi tehnikami predstavijo kot svoja likovna dela. Natečaja se je v zadnjih 22 letih udeležilo več kot 4 milijone otrok iz več kot 100 držav. Na svojevrsten način je v akciji plakat miru sodeloval tudi Lions klub Ankaran Istra. Kot smo na naši strani že pisali, smo k ustvarjanju pritegnili otroke iz Gaze. Akcija je povezala dva odaljena svetova v eni sliki in z enim namenom - narediti svet lepši in mirnejši.


Dobrodelna predstava Dese Muck v Gledališču Koper - Končno srečna!

Ob dnevu žena je Lions klub Ankaran Istra v sodelovanju z Gledališčem Koper pripravil prav poseben gledališki dogodek, ki je v duhu humanitarnosti in dobrodelnosti obeležil praznik vseh žena in deklet. 8. marca je namreč v koprsko gledališče gostilo Deso Muck s svojo monokomedijo "Končno srečna!". Predstava je duhovit, sproščujoč, protistresen in inteligenten vpogled v to, kako se v dobi interneta vsi naši najbolj vitalni odnosi iz sveta, ki je brbotal in vrel od čustev in čutnosti ter telesnih, neposrednih stikov in dotikov in s tem povezanih nevarnosti… kako se vse to nezadržno seli v navidezno anonimno in varno ter neskončno bogato medmrežje, z neštetimi možnostmi za drugačno življenje.
 

Prikazano 79 do 84 (od skupaj 103 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)