|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Akcije LK Ankaran Istra

Skupaj smo pobrali oljke v Lions oljčniku v Popetrah

Prekrasna sončna sobota je bila kot nalašč za uživanje s prijatelji na svežem zraku. Lioni smo jo izkoristili tudi za to, da smo pridno obrali letošnji pridelek v oljčniku in oljke pospremili do torkle, kjer je iz drobnih plodov nastalo prvo olje. Ob obisku prijateljev iz drugih klubov so svojo oljko v rejo dobili LK Idrija, Zarja Portorož in Ljubljana Vega. Vsi so družno obljubili so, da bodo dobro skrbeli zanjo.

Lions klub Ankaran Istra doniral kolo varovancem Barčice

Na današnji slovesnosti, ki je potekala v prostorih DDTC Barčica, je ob navzočnosti direktorice CSD Koper gospe Tjaše Rodman ter vodje DDTC Barčica Katje Ritoša predsednik Lions kluba Istra Ankaran Vladimir Ražman svečano predal v uporabo novo kolo.

Oljčne vejice tudi letos iz Kopra v Novo mesto

V Lions klubu Ankaran Istra tudi letos nismo pozabili na tradicionalno akcijo oljčne vejice. Tradicionalno smo pred veliko nočjo obiskali Novo mesto z za ta čas najprimernejšim darilom. Novomeščanom, ki so že vajeni našega obiska, smo razdelili precejšnje število butar oljčnih vejic, ki smo jih dan poprej nabrali v oljčniku. Prostovoljni prispevki, ki so jih donirali dobrosrčni novomeščani bodo, tako kot vsako leto, namenjeni pomoči potrebnim.

Dobrodelni brule na koprski tržnici

Že vrsto let zapored se člani lions kluba Ankaran Istra eno izmed sobot v mesecu decembru zberemo na koprski tržnici. Kuhano vino izpod rok Dravota in Igorja ter z Dorijanovo natančnostjo narezan pršut privabi mnoge obiskovalce. Ob klepetu s prijatelji in obiskovalci smo tudi letos ob tej priliki zbirali prostovoljne prispevke za potrebe sklada Silva iz Fijeroge. 

Tudi letos pod jelko Centra za socialno delo Koper dovolj daril za vse otroke

Tudi letos je pod jelko CSD Koper polno daril za otroke iz rejniških družin. Tradicionalno smo se v tem prazničnem mesecu spomnili otrok iz rejniških družin in že peto leto zapovrstjo poskrbeli za nekoliko prijaznejši december. Člani LK Ankaran Istra smo letos obdarili tudi otroke iz Dnevno varstvenega in kriznega centra Koper. Miklavž je v center prinesel celo goro mandarinov, Božiček in Dedek Mraz pa sta med otroke razdelila preko 70 daril.

Pomoč prebivalcem na poplavljenih območjih Cerknice

Tudi letošnjo jesen vreme ni prizaneslo prebivalcem območij vsakoletnih poplav. Tokrat je bilo najhuje v Loški dolini, Ilirski Bistrici in Cerknici. Lionsi obalnih klubov so po svojih močeh priskočili na pomoč in na prizadeta območja poslali razvlažilce, ki bodo v dneh, ko se bo voda umaknila še kako potrebni.

Prikazano 13 do 18 (od skupaj 103 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)