|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Akcije LK Ankaran Istra

Za martinovo pri Dravotu

Tudi letošnje martinovo je zaznamoval sestanek pri Dravotu. V družbi prijateljev, odlični hrani gostitelja in dobri kapljici smo naredili načrt našega dela do konca tega leta. Obdarovanje otrok iz socialno ogroženih družin in akcija Brole na koprski tržnici je le del tistega čemur smo posvetili pozornost. Letos se nam je pridružil tudi Lion Bogdan Vadnov iz LK Koper Capodistria, ki se je s priznanjem kluba zahvalil Dravotu Ferligoju za vsakoletno pomoč ob akciji oljčne vejice.

Tradicionalni turnir v balinanju v Marezigah

Zelo športno smo odbalincali drugi letošnji sestanek LK Ankara Istra  in s pomočjo z drugimi Lioni iz Obale speljali težko pričakovani tradicionalni turnir v balinanju. V prelepem še sončnem dnevu smo se zbrali v Marezigah  19. septembra 2014 ob 17. uri. Konkurenca je bila huda, športni duh je prevladoval. 

Tudi letos dobrodelna akcija Tečem da pomagam v Kopru

Dobrodelna akcija, ki so jo že drugo leto zapored pripravljavili vsi  slovenski Lions in Leo klubi se je  na rekreacijski progi BONIFIKA v Kopru zgodila v nedeljo, 25.maja. Dogodek so v Kopru soorganizirajo Lions klubi:  Ankaran-Istra, Koper-Capodistria, Izola-Isola, Obala, ženski klub Portorož Zarja  in Leo Koper.


Z oljčno vejico tudi letos v Novem mestu

Tudi letos v Lions klubu Ankaran Istra nismo pozabili na tradicionalno akcijo oljčne vejice. Lionsi iz Lions klubov Ankaran Istra in Novo mesto smo razdelili 10 velikih butar oljčnih vejic meščanom Novega mesta. Prostovoljni prispevki, ki so jih donirali novomeščani bodo, skupaj še z drugimi donacijami, namenjeni Skladu Silva iz Fijeroge.

Pomoč obalnih Lions in Leo kluba prebivalcem Postojne

Obalni Lions klubi (Obala, Izola, Koper Capodistria, Zarja Portorož in Ankaran Istra) in Leo Klub Koper Capodistria so z nabavo agregatov za prebivalce Postojne in okolice pomagali premagati težke februarske dni prebivalcem, ki jih je prizadel žled in mraz. Za dostavo agregatov na odročne kraje, kjer so prebivalci že več dni brez elektrike se zahvaljujemo požrtvovalni ekipi Elektro Primorske, katera bo tudi poskrbela, da bo po zaključku sanacije oprema dostavljena lokalnim prostovoljnim gasilskim društvom za nadaljnjo uporabo v podobnih primerih.

Za prijazen december

Že po tradiciji se vsak december člani Lions kluba Ankaran Istra spomnijo na tiste, ki zaradi težke situacije zaman čakajo na praznično obdaritev. V sodelovanju s CSD Koper smo tudi letos obdarovali otroke iz rejniških družin, spomnili pa smo se tudi Mirota in Marije iz Trseka, katerima smo pred časom pomagali pri nakupu peči. Dan pred božičem smo jih obiskali in jim prinesli nekaj dobrot, da jim bodo prazniki lepo minili.

Prikazano 19 do 24 (od skupaj 103 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)