|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Akcije LK Ankaran Istra

O Lions Olivetum-u tudi v mednarodni reviji Lion

Odmevnosti akcije Lions Olivetum, s katero smo osnovali prvi Lions oljčnik v Popetrah ni videti konca. Članek o otvoritvi oljčnika in slovesnosti ob obisku mednarodnega predsednika Wing-Kun Tama se je znašel v svetovni Lions reviji, katero prejmejo vsi člani lions klubov po celem svetu. Glas o Sloveniji in Lions Distriktu 129 je tokrat po dolgem času dosegel prav vsakega Liona. Revija je dostopna za pregled TUKAJ.


Mednarodni turnir Golbal v Izoli

Zveza slepih in slabovidnih Slovenije organizira že 8. mednarodni golbal turnir v Izoli. Tokrat je prošnji za pomoč pri organizaciji prisluhnil Lions Distrikt 129 Slovenija kot tudi naš klub. S pomočjo pri izvedbi turnirja smo v LK Ankaran Istra pispevali tudi k nadaljnjemu razvoju golbala v Sloveniji. Iz ostanka prihodkov se ustanavljajo in organizirajo medobčinske ekipe, ki bodo nastopale v državnem prvenstvu, organizirajo se vodeni treningi, plačajo udeležbe na tekmovanjih, kupujejo se pripomočki, posebna skrb in animacija pa bo namenjena pritegnitvi čim večjega števila mladih k aktivni udeležbi v tej športni zvrsti namenjeni slepim in slabovidnim.


Da bo velika noč prijazna tudi do otrok iz kriznega centra v Kopru

Lions klub Ankaran Istra se je tudi ob velikonočnih praznikih spomnil otrok iz kriznega centra v Kopru. S centrom klub že dolgo sodeluje, tokrat pa so se člani spomnili otrok s skromno obdaritvijo z najslajšimi dobrotami, ki jih otroku lahko prinase ta praznik. Prepričani smo, da se bodo otroci v teh dneh najboj razveselili prav čokoladnega jajca z majhnim presenečenjem.

Oljčna vejica tudi letos v Novem mestu

Tudi letos so se člani Lions Kluba Ankaran Istra dan pred cvetno nedeljo namenili v Novo mesto. V oljčniku Liona Igorja Bertoka so nabrali oljčne vejice in jih v soboto v Novomeški Qulandiji delili mimoidočim. Tako kot vsa leta doslej so se dolenjci izredno izkazali s pripravljenostjo pomagati ljudem v stiski, prav tako pa tudi letos ni izostal obisk prijateljev iz LK Novo mesto. Ekipa v sestavi Dimitrij Vivoda, Klavdij Reja in pobudnik akcije Valter Furlanič so bili po končanem delu sicer utrujeni vendar izjemno zadovoljni s še eno izpeljano akcijo.


Dobrodelna predstava dua GodArt odlično obiskana

Dobrodelna predstava polna glasbe, humorja in čarovnije v izvedbi dua GodArt je bila odlično obiskana. Pod vtisi izjemne gledališke predstave pianista Jureta Godlerja in violončelista Tilna Artača so obiskovalci nadaljevali druženje v predverju gledališča. V dobrem vzdušju je med prijatelji in znanci beseda zlahka stekla. Poleg pohval predstave je bilo v pogovorih slišati tudi obljube, da se naslednje leto snidemo, ko si bosta kultura in dobrodelnost zopet podala roke. Z nakupom vstopnice so namreč obiskovalci tudi letos podprli enega od dobrodelnih projektov LK Ankaran Istra, ki ga skupaj s Centrom za socialno delo Koper pripravljajo za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin.

Redna letna skupščina 2012

V četrtek, 22. marca 2012 je v prostorih Gostišča Ražman v Gračišču, potekala redna letna skupščina Lions Kluba Ankaran-Istra. Na skupščini je bil predlagan in sprejet dnevni red, ki je vseboval obravnavo in sprejem letnega poročila o delu ter finančnega poročila za leto 2011/2012, obravnavo in potrditev okvirnega plana dela in finančnega načrta za leto 2012/2013, razrešitev predsednika in ostalih članov vodstva in volitve novega predsedstva. Skupščini je predsedoval Bojan Starc.

Prikazano 49 do 54 (od skupaj 103 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)