|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Akcije LK Ankaran Istra

Mednarodni turnir Golbal v Izoli

Zveza slepih in slabovidnih Slovenije organizira že 8. mednarodni golbal turnir v Izoli. Tokrat je prošnji za pomoč pri organizaciji prisluhnil Lions Distrikt 129 Slovenija kot tudi naš klub. S pomočjo pri izvedbi turnirja smo v LK Ankaran Istra pispevali tudi k nadaljnjemu razvoju golbala v Sloveniji. Iz ostanka prihodkov se ustanavljajo in organizirajo medobčinske ekipe, ki bodo nastopale v državnem prvenstvu, organizirajo se vodeni treningi, plačajo udeležbe na tekmovanjih, kupujejo se pripomočki, posebna skrb in animacija pa bo namenjena pritegnitvi čim večjega števila mladih k aktivni udeležbi v tej športni zvrsti namenjeni slepim in slabovidnim.


Da bo velika noč prijazna tudi do otrok iz kriznega centra v Kopru

Lions klub Ankaran Istra se je tudi ob velikonočnih praznikih spomnil otrok iz kriznega centra v Kopru. S centrom klub že dolgo sodeluje, tokrat pa so se člani spomnili otrok s skromno obdaritvijo z najslajšimi dobrotami, ki jih otroku lahko prinase ta praznik. Prepričani smo, da se bodo otroci v teh dneh najboj razveselili prav čokoladnega jajca z majhnim presenečenjem.

Oljčna vejica tudi letos v Novem mestu

Tudi letos so se člani Lions Kluba Ankaran Istra dan pred cvetno nedeljo namenili v Novo mesto. V oljčniku Liona Igorja Bertoka so nabrali oljčne vejice in jih v soboto v Novomeški Qulandiji delili mimoidočim. Tako kot vsa leta doslej so se dolenjci izredno izkazali s pripravljenostjo pomagati ljudem v stiski, prav tako pa tudi letos ni izostal obisk prijateljev iz LK Novo mesto. Ekipa v sestavi Dimitrij Vivoda, Klavdij Reja in pobudnik akcije Valter Furlanič so bili po končanem delu sicer utrujeni vendar izjemno zadovoljni s še eno izpeljano akcijo.


Dobrodelna predstava dua GodArt odlično obiskana

Dobrodelna predstava polna glasbe, humorja in čarovnije v izvedbi dua GodArt je bila odlično obiskana. Pod vtisi izjemne gledališke predstave pianista Jureta Godlerja in violončelista Tilna Artača so obiskovalci nadaljevali druženje v predverju gledališča. V dobrem vzdušju je med prijatelji in znanci beseda zlahka stekla. Poleg pohval predstave je bilo v pogovorih slišati tudi obljube, da se naslednje leto snidemo, ko si bosta kultura in dobrodelnost zopet podala roke. Z nakupom vstopnice so namreč obiskovalci tudi letos podprli enega od dobrodelnih projektov LK Ankaran Istra, ki ga skupaj s Centrom za socialno delo Koper pripravljajo za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin.

Redna letna skupščina 2012

V četrtek, 22. marca 2012 je v prostorih Gostišča Ražman v Gračišču, potekala redna letna skupščina Lions Kluba Ankaran-Istra. Na skupščini je bil predlagan in sprejet dnevni red, ki je vseboval obravnavo in sprejem letnega poročila o delu ter finančnega poročila za leto 2011/2012, obravnavo in potrditev okvirnega plana dela in finančnega načrta za leto 2012/2013, razrešitev predsednika in ostalih članov vodstva in volitve novega predsedstva. Skupščini je predsedoval Bojan Starc.

Posodi svojo nogo – zavihaj hlačnico za prepoved uporabe min

Člani Lions Kluba Ankaran Istra se pridružujemo akciji Posodi svojo nogo. V znak boja proti uporabi pehotnih min smo na redni letni skupščini simbolično zavihali hlačnico in tudi na ta način opozorili na mednarodni dan boja proti uporabi min, 4.aprila. Podporo lahko izrazite tudi tako, da pošljete SMS s ključno besedo POMAGAMO na 1919 in donirate 1 € za nabavo proteze noge 26-letnemu jadralnemu padalcu Simonu Vogrincu.

Prikazano 49 do 54 (od skupaj 102 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)