|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Dnevnik Guvernerja

Tretja seja kabineta guvernerja v Tržiču

Dne 28.1.2012 ob 10. uri je na sedežu Glasbene šoleTržič potekala 3. redno sejo kabineta Lions Distrikta 129 Slovenija, ki je obravnavala prenekatere pomembne točke točke dnevnega reda. Zahvala za uspešno izvedbo seje gre tudi gostitelju LK Tržič in predvsem njegovi predsednici Tei Gasser. Pomemben del seje je predstavljala predstavitev Združenja humanitarnih organizacij Slovenije (predsednica ga.Tereza Novak) ter Humanitarnega odzivnega centra (koordinator platforme Sloga g. Marjan Huč).

Veliki dobrodelen lions ples v Cankarjevem domu v Ljubljani

Na petnajstem Velikem dobrodelnem lions plesu, ki se je preteklo soboto odvijal v Cankarjevem domu v Ljubljani, so člani najstarejšega slovenskega kluba, LK Ljubljana z gosti in pokrovitelji zbrali preko 24.000 evrov donatorskih sredstev in jih 13.400 na dogodku tudi podelili. Na uradnem delu dogodka, na odru Linhartove dvorane, ki mu je v vlogi voditelja svoj pečat vtisnil Zoran Predin, prav tako član Lions kluba Ljubljana, so podelili simbolične čeke: 6.000 evrov so namenili v skrbništvo Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste, kjer bodo poskrbeli za izboljšanje pogojev za dostojno življenje sedmim šolarjem - otrokom treh obubožanih družin.

Prvi obisk oljčnika Lions Olivetum

V Popetrah na zemljišču Liona Vladimirja Ražmana nastaja prvi Lions oljčnik - LIONS Olivetum. Kako potekajo dela je v teh dneh preveril tudi gostitelj mednarodnega predsednika dr. Tam-a, guverner distrikta 129 Slovenija Dorijan Maršič. Z videnim je bil več kot zadovoljen. Člane Lions kluba Ankaran Istra v naslednjih dneh čaka še veliko dela, slavnostna otvoritev pa se bo zgodila ob priložnosti obiska visokega predstavnika LCI v Sloveniji v februarju 2012.

Guverner Dorijan Maršič, boter LEO Kluba Koper Capodistria, na obletnici ustanovnega večera v Izoli

Leto je naokrog in Leo klub Koper Capodistrija je začetek januarja praznoval svojo prvo obletnico Charter night-a. Na slovesnosti so predsednici LEO Kluba Koper Capodistria Sari Vošinek čestitke izrekli guverner Lions distrikta 129 in boter kluba Dorijan Maršič, predsednik LEO distrikta Peter Ribič in so-boter Andrej Pucer iz LK Koper Obala.

Srečanje guvernerjev sosednih držav

Srečanje guvernerjev Leonarda Forabosca iz Italije, Jusufa Šehanovića iz Hrvaške in Dorijana Maršiča iz Slovenije v Opatiji 27.12.2011. Pogovarjali so se o pobratenju distriktov in skupnih aktivnostih v naslednjem letu.


Božična stojnica ljubljanskih Lions klubov za pomoč Kristijanu

Božična stojnica ljubljanskih Lions klubov v tednu med 19. in 23. decembrom 2011 je postalo obrobje parka Zvezda v središču Ljubljane pravo srečališče prijateljev lionzima. Skozi druženje sedmih ljubljanskih klubov (LK Ljubljana, LK Lj.-Barje, LK Lj-Emona, LK Lj-Rožnik, LK Lj-Tivoli, LK Lj-Trnovski zvon in LK Lj-Viva), ki so z dežurstvom na stojnici vsako popoldne vse do večera mimoidočim ponujali slaščice, kuhano vino in čaj, v zameno pa so zbirali prostovoljne prispevke, se je oblikovalo pravo predpraznično vzdušje, ki smo ga bili vsi sodelujoči resnično veseli.

Prikazano 25 do 30 (od skupaj 56 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)