|  Domov   Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |  Lions Oljčnik  |  
 


 

Lions Klub Ankaran Istra

PP 1151

6000 Koper - Capodistria
  

   

 

Klavdij Reja, Predsednik

Zoran Širca, Tajnik

Primož Turšič, Zakladnik

tajnik@lk-ankaran-istra.si

 

 

 

Stari Mulin, Bivje, 2. in 4. četrtek

Datum ustanovitve 18.5.1999

Matična št.: 1170457000

Davčna št.: 53675363

Davčni zavezanec: Ne

IBAN SI56 0510 0801 0573 962
(Abanka Vipa)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Dnevnik Guvernerja

Na letošnjem Bogračfestu so sicer zmagale terme Lendava, vendar so se dobro odrezali tudi kuharji iz Lions Kluba Murska Sobota.

Bogračfest so pripravili v okviru festivala Lendava vabi, ki poteka od 19. avgusta do 19. septembra. Na prireditvenem prostoru so se najprej predstavile tekmovalne ekipe, potem pa se je začelo kuhanje bograča ob zabavi, glasbi in animacijskem programu. Obiskovalci so lahko na prireditvi ob tradicionalni vinogradniški jedi, ki izvira iz okoliških vinogradov – bograču, poskusili ob domačih vinih še druge domače dobrote, kot so pereci in dödoli. Na tekmovanju je sodelovalo 72 ekip društev, organizacij, podjetij, gostinskih ponudnikov in drugih iz Slovenije in tujina, med njimi tudi ekipa Lions Kluba Murska Sobota.

1. seja kabineta Lions Distrikta 129 Slovenija

Zveza slovenskih Lions klubov, združenih v Distrikt 129, Slovenija, ki ga v lionističnem letu 2011/12 vodi Dorijan Maršič, sicer direktor ITF – mednarodne fundacije za pomoč žrtvam min, je z ustanovno sejo kabineta guvernerja pričela dvaindvajseto lionistično leto delovanja. Obsežen program dela je, ob prednostni nalogi pomagati pomoči potrebnim, usmerjen zlasti k povezovanju z drugimi nevladimi humanitarnimi organizacijami v primeru nujnih humanitarnih pomoči, odpiranju Lions organizacije navzven, sodelovanju s sosednjimi distrikti in conami ter prekmejnimi projekti.

 


Lions-Rotary dobrodelni golf turnir v Smeldniku

Včerajšnji Lions-Rotary dobrodelni golf turnir v Smeldniku se je uspešno zaključil. Zbranih 15.000 eur bo namenjenih za štipendiranje nadarjenih otrok. Čestitam LK Ljubljana Ilirija za odlično organizacijo.


Guverner Distrikta Dorijan Maršič obiskal Tabor Catch the Rainbow v Snoviku

V Termah Snovik je med 22. julijem in 1. avgustom potekal že 14. mednarodni Lions tabor mladih, imenovan »Catch the Rainbow«, ki se ga je letošnje leto udeležilo kar 33 udeležencev in njihovih spremljevalcev. Kot je povedal pooblaščenec Lions distrikta za mednarodno izmenjavo mladih, Primož Stošicki, se je letošnjega tabora mladih udeležilo rekordno število udeležencev iz Španije, Belgije, Nizozemske, Islandije, Danske, Švedske, Finske, Norveške, Nemčije, Poljske, Estonije, Bolgarije, Srbije, Makedonije, Turčije, Izraela, Velike Britanije in tudi Hong Konga.

Sprejem udeležencev mednarodnega tabora mladih iz celega sveta Catch the Rainbow pri županu in Lionsu Zoranu Jankoviču

V sklopu obiska tabora mladih v Snoviku je sledil obisk ljubljanske mestne hiše, kjer je mednearodne udeležence, organizatorje in guvernerja pričakal župan mesta Ljubljane, Zoran Jankovič.

Posadimo milijon dreves

Prvo podarjeno drevo iz Primorske na Notranjsko.

Prikazano 49 do 54 (od skupaj 56 ) Strani:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 


 

 
   

Domov  |  Akcije kluba  |  Dnevnik Guvernerja  |  O Klubu  |  Facebook  |

 
    Vse pravice pridržane Lions Klub Ankaran Istra, 2010 -2017 (c)